Keukeninspiratie

bulthaup keukens zijn er in verschillende stijlen. b2 staat voor pioniers in denken en b3 voor een ongekende vrijheid. Wij ontwerpen een keuken op maat, met oog voor detail en van topkwaliteit. Een duurzame keuken, stijlvol en innovatief.

Of je nu voor b2 of b3 kiest: we gaan voor een verrassend ontwerp. Een keuken die naadloos aansluit bij je leefsituatie, je huis en interieur. Samen komen we tot een prachtige indeling van je leefruimte. Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Nijmegen of klik op een van onderstaande bulthaup stijlen.

Voor pioniers in denken, leven en wonen is b2 een ideaal keukenconcept. Met een b2 heb je heel veel bewegingsvrijheid. Dit type heeft drie karakteristieke elementen: een werkbank, werkkast en apparatenkast. Een mooi staaltje minimalisme.

Wil je een ongekende vrijheid van ontwerpen en inrichten? Dan is de b3 de perfecte match voor jou. Door de multifunctionele wand komen meubel en ruimte mooi samen. Het keukeneiland is de spil, een perfecte plek  van samen koken, genieten en communicatie.

Bezoek onze showroom

In onze inspirerende showroom aan de Energieweg 74 in Nijmegen vind je hoogwaardige bulthaup keukens en de badkameropstellingen van JEE-O. We adviseren en denken graag met je mee over de inrichting en aankleding van de ruimte en je interieur. Bij ons heb je volop keuzevrijheid, zoals bulthaup ook zelf voorstaat. Welke keus je ook maakt, we begeleiden je van A tot Z. Welkom!

Inspiratieboek

Inspiratie doe je op in onze showroom, waar mooie bulthaup keukens en badkamers staan opgesteld. Op onze website vind je bovendien sfeervolle beelden. Raak je niet uitgekeken en wil je meer inspiratie? We bieden je graag het Inspiratieboek aan. Je leest daarin wie we zijn, wat we belangrijk vinden en welke service en kwaliteit we bieden. Je krijgt een goede impressie door prachtige foto’s van unieke bulthaup keukens en badkamers van JEE-O. Haal het Inspiratieboek vrijblijvend op in onze showroom aan de Energieweg 74 in Nijmegen.