Binnenkijken bij

Sander en Janske

De praktische strakke keuken is de absolute spil in het huis

‘We hebben een mooie, praktische strakke keuken van Bulthaup met enorm veel bergruimte’, zeggen Sander en Janske. Ze zijn zeer tevreden over hun samenwerking met Bluyssen Nijmegen.

De keuken is de absolute spil in het huis van Sander en Janske. ‘We koken graag en nodigen met liefde vrienden of familie uit voor een heerlijk etentje bij ons aan de achtpersoonstafel. Vanuit de keuken kijken we zo de tuin en woonkamer in; we hebben daardoor altijd contact met elkaar.’ Het huis hebben zij dan ook laten bouwen rondom de keuken. Vincent Bluyssen begreep de wensen van de familie Tamaela volledig en ontwierp een prachtige Bulthaup-keuken op maat.

Aandacht voor details
Vooral het betrokken luisteren naar hun ideeën en het meedenken, waarderen Sander en Janske in de klantvriendelijke houding van Vincent Bluyssen. ‘Samen met hem zijn we tot een mooi plan gekomen, waarbij goed over de details was nagedacht. Zo is bijvoorbeeld de routing in de keuken uitstekend.’ De keuken zelf waarderen ze om de strakke belijning, de perfecte symmetrie, de hoge kwaliteit en de luxe uitstraling.

Veel bergruimte
Een enorm voordeel in deze opstelling is de grote hoeveelheid bergruimte. Zowel in de hoge kasten als het keukeneiland kunnen Sander en Janske veel spullen kwijt. ‘Ook het speelgoed van onze twee kinderen hebben we in de keukenkasten kunnen opbergen. Met zoveel bergruimte in de keuken waren andere kasten in de eet- en woonkamer overbodig. Fantastisch! We hebben niet alleen telkens een opgeruimd huis, maar het interieur in het hele huis is strak en modern gebleven.’

Uitstekende apparatuur
Sander en Janske houden van kokkerellen. Ze maken daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de combioven en inductiekookplaat. Met de Quooker hebben ze in een handomdraai een kopje thee, terwijl de warmhoudlade een uitkomst is als Sander eens wat later thuiskomt. De prachtige Bulthaup-keuken is een echte gezinsplek waar koken en wonen in elkaar overvloeien. ‘Onze kinderen Koen en Roos helpen vaak een handje mee en bakken bijvoorbeeld graag een taart. Heel gezellig!’