Binnenkijken bij

Ans en Hans

Onze strakke witte keuken heeft zo’n mooie uitstraling: echt een klasse apart

Lang hoefden Ans en Hans zich niet te oriënteren toen ze een keuken zochten voor hun nieuwe huis. Tevreden als ze waren over hun vorige twee keukens kozen ze opnieuw voor een keuken van bulthaup. Ze zijn zo verfijnd en hebben zo’n mooie uitstraling: echt een klasse apart.’

Na eerdere uitvoeringen met houtfineer en RVS werkbladen wilden Ans en Hans in hun nieuwe, energiezuinige woning wel een keer een nieuwe bulthaup uitvoering. In samenspraak met Vincent Bluyssen viel de keuze bij Bluyssen Keukentechniek op het witte kookeiland met daarachter de hoge wand in de warme leemkleur van bulthaup. Het binnenvallende licht geeft de kasten steeds een iets andere tint, waardoor het geheel fraai tot leven komt.

BORA en Quooker
Koken doen ze op de BORA inductieplaat met de geïntegreerde afzuiging op het eiland, met enorm veel werkruimte eromheen. Bij de Quooker matcht het zeeppompje. Dat onderstreept de eenheid in het strakke bulthaup design.

Apparatuur in bulthaup keuken
De hoge wand wordt fijn ‘gebroken’ door de sfeervolle nis: een gezellig koffiehoekje. De wijnklimaatkast was een grote wens en is een extra sfeerelement in de ruimte. Met de combioven en de koel-vriescombinatie hebben Ans en Hans alle benodigdheden om mee te werken. De hoge kasten en het kookeiland – aan beide zijden – bieden meer dan voldoende kastruimte.

Voor Ans en Hans is dit de vierde keuken die ze kochten bij Bluyssen en dus alweer de derde bulthaup keuken. En opnieuw naar volle tevredenheid: ‘We zijn er heel blij mee.’