Binnenkijken bij

Tessa en Dorus

Een eikenhouten keuken met kookeiland

Combineer het minimalistische design van bulthaup met een zacht en warm kleurenpalet en het resultaat is een heerlijk sfeervolle eikenhouten keuken, waar Tessa en Dorus volop in leven en van genieten met hun gezin. Ze hebben dezelfde sfeer in samenwerking met bulthaup Nijmegen doorgetrokken tot in de badkamer.

Het strakke lijnenspel van bulthaup komt perfect tot zijn recht tegen de achtergrond van het lichtroze en zachtgrijs aan de muren in de nieuwbouwwoning van Tessa en Dorus. De buurt waar ze wonen is gerealiseerd rondom een boomgaard en de woningen worden gekarakteriseerd door de houten gevels.

bulthaup eiken
Dat wilden ze in het interieur laten terugkomen. Dus kozen Tessa en Dorus de eikenhouten uitvoering voor hun tweede bulthaup keuken. De keuken met de eettafel is bij uitstek de plaats in huis waar het gezinsleven zich afspeelt en daarvoor vroegen ze Vincent Bluyssen bij bulthaup Nijmegen een ontwerp uit te werken, graag met een kookeiland erin. ‘Vincent stelde daarbij het bargedeelte voor, bij de deuren die helemaal open kunnen. Dat is een fijn extra hoekje geworden waar we gezellig kunnen borrelen.’

Gaggenau ovens
Zowel eiland als wandkasten ‘rusten op’ een zilveren RVS plint die de meubels een zwevend effect geeft. De witte kasten hebben een hele strakke greep gekregen, die perfect in het plaatje past. Dat geldt zeker ook voor de ovens. ‘Eigenlijk hadden we andere ovens uitgekozen, maar die waren donkerder. De zilveren fronten van de ovens van Gaggenau passen er echt bij, daar zijn we achteraf heel blij mee.’

JEE-O
Met de inductieplaat van BORA en de Quooker is de keuken van alle gemakken voorzien. Net als de badkamer, die dezelfde fraaie roze en grijze tinten heeft. Zelf zochten Tessa en Dorus de opvallende tegels uit en bij bulthaup Nijmegen kozen ze in de JEE-O Brandstore de stijlvolle douche, kranen en alle accessoires van JEE-O uit voor de finishing touch.