Binnenkijken bij

Judith en Marcel

Binnenkijken in deze tijdloze keuken in Schalkhaar: Een moderne strakke keuken met een warme touch

Welkom in de prachtige keuken in Judith en Marcel. Bij binnenkomst valt meteen de strakke en moderne uitstraling op. De insteek voor deze keuken was een tijdloze keuken met elegante kleuren waar de ze nog lang van kunnen genieten. Lees hieronder meer over deze prachtige keuken.

Een ruimtelijke indeling

De keuken is ontworpen en geplaatst door Bulthaup Bluyssen in Nijmegen. Hun keukens staan bekend om de unieke combinatie tussen design, functionaliteit en kwaliteit. Deze combinatie is terug te zien bij de prachtige greeploze lades die veel opbergruimte bieden. Er is ook gekozen om de bovenkastjes weg te laten waardoor de keuken een stuk ruimtelijker en minimalistischer oogt. Daarentegen is er meer dan genoeg kastruimte dankzij de vele diepe lades en het ruime werkblad. Deze indeling geeft een gevoel van openheid en rust.

Van alle gemakken voorzien

Een opvallend kenmerk van deze keuken is het kook-afzuigsysteem. In plaats van een traditionele afzuigkap boven de kookplaat is er gekozen voor een ingebouwd afzuigsysteem. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een strakke en naadloze uitstraling. De keuken behoudt daardoor zijn moderne en minimalistische look.

De keuken is voorzien van alle gemakken van dien. Een ruime koelkast biedt voldoende opslagruimte voor alle benodigde ingrediënten. Daarnaast is er een barista-barretje geïntegreerd, waar het stel in alle rust een heerlijke kop koffie of thee kunnen zetten. De extra lades onder de bar zorgen voor extra opbergruimte en zijn ideaal voor het opslaan van koffie- en theekopjes, koffiebonen en theezakjes.

Een strakke keuken met een warme touch

De achterwand van de keuken heeft een unieke kleur die de lichte kastjes prachtig complementeert. Het werkblad heeft een vergelijkbare kleur als de kastjes en lijkt bijna één geheel te vormen met de rest van het keukenmeubel. Dit geeft de keuken een strakke en samenhangende uitstraling. Ondanks de strakke stijl van de keuken zijn er subtiele warme accenten toegevoegd. Zo is er gebruikgemaakt van houten elementen, zoals een plankje boven het aanrecht en houten binnenlades in de greeploze kasten. Deze houten details voegen een vleugje huiselijkheid toe aan de anders strakke keuken. Het creëert een harmonieus samenspel tussen modern en warm.

In contact met de rest van het huis

De keuken is gescheiden van de woonkamer door een tussenmuur, waardoor er een halfopen keuken ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de keuken in contact blijft staan met de rest van het huis. Het is eenvoudig om te schakelen tussen de eettafel en de keuken, waardoor dineren en natafelen met gasten en vrienden een heus plezier is. Het Sonos-boxje voorziet Judith en Marcel van aangename achtergrondmuziek tijdens het koken.

Het effectieve afzuigsysteem zorgt ervoor dat vet, stoom en ongewenste geurtjes snel worden afgevoerd. Hierdoor is het absoluut geen probleem dat de halfopen keuken in contact blijft staan met de rest van het huis. Kortom: van deze prachtige moderne keuken kan er nog vele jaren worden genoten.