Binnenkijken bij

Dick en Adrie

Binnenkijken bij Dick en Adrie: een stijlvolle en strakke keuken met uitzicht op Nijmegen

Dick en Adrie houden van comfort, stijl en kwaliteit. Hun nieuw aangekochte appartement vroeg om een keuken die deze waarden perfect weerspiegelde. Het stel besloot al snel dat ze een strakke keuken wilden die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook een rustgevende uitstraling heeft. Hieronder vertellen Dick en Adrie meer over hun keuze voor Bulthaup Bluyssen Nijmegen en hoe hun droomkeuken tot stand is gekomen.

Een strakke en tijdloze stijl

De keuze voor Bulthaup was snel gemaakt vanwege kwalitatieve keukens met strakke en tijdloze ontwerpen. Het stel werd uitstekend begeleid door Josefien van Bulthaup Bluyssen. “Josefien heeft ons helemaal meegenomen door het proces, van de keuze van materialen tot de indeling en apparatuur,” vertelt Dick. “Dit zorgde ervoor dat we een keuken konden samenstellen die perfect aansloot bij onze wensen en de stijl van ons appartement. We houden qua keukenstijl erg van strak en minimalistisch, maar kwalitatief van een hoog niveau. Precies wat deze keuken is” zegt Dick. Adrie vult hem aan: “Het is echt tijdloos.”

Functionele indeling en hoogwaardige apparatuur

Hoewel Dick en Adrie niet direct een duidelijk beeld hadden van de kleuren en materialen, wisten ze wel dat de opstelling van groot belang was. “De opstelling zoals we die hadden bedacht, met het keukenblok en kookeiland, was het vertrekpunt,” aldus Dick. Samen met Josefien hebben ze de rest ingevuld, waarbij de keuze voor apparatuur een belangrijke rol speelde. “We zijn enorm blij met de toevoeging van de wijnklimaatkast. We zijn allebei nogal wijnliefhebbers en het is een beetje een luxe, maar het staat ook gewoon heel gezellig,” vertelt het stel met een lach.

Het binnen-buiten gevoel op 20 hoog

Wat de strakke keuken extra bijzonder maakt, is het adembenemende uitzicht over Nijmegen. “We zitten hier op 20 hoog in een appartement. Je ziet Arnhem liggen, de Ooijpolder en je kan op de Stevenstoren kijken,” vertelt Dick enthousiast. “De grote glazen deuren zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Zodra het maar een beetje weer is, gaat die schuifdeur helemaal open en dan heb je haast het idee dat je buiten staat te koken,” zegt Adrie. “Dit gevoel van ruimte en verbinding met de omgeving was precies wat we zochten. De keuken fungeert als een soort extra woonkamer, vooral tijdens de warmere maanden. Het is gewoon heel gezellig en we zitten hier eigenlijk meer dan in onze echte woonkamer!”

Uitstekende service en vakkundige plaatsing

De service van Bulthaup Bluyssen heeft indruk gemaakt op Dick en Adrie. “De mensen die de keuken geplaatst hebben, werkten heel netjes en vakkundig. Op een gegeven moment was er een kleine beschadiging bij de installatie. Ik had het niet eens gezien, maar zij zeiden meteen: dit gaan we opnieuw bestellen.” De aandacht voor detail en de zorgvuldigheid waarmee de keuken geplaatst is, hebben bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat. “Bij Bulthaup kun je rekenen op een keuken van topkwaliteit,” concludeert Dick tevreden.