Binnenkijken bij

Nathali en Dirk Jan

Binnenkijken bij Nathali en Dirk Jan: hotel chique badkamers en toilet met een warme en huiselijke uitstraling

Nadat Nathali en Dirk Jan een stuk grond hadden gekocht en daar een huis op hadden gebouwd, was het tijd om hier invulling aan te geven. De twee badkamers en het toilet zijn geen standaard ruimtes, maar plekken waar zorgvuldig over elk detail is nagedacht. Met behulp van een interieurstylist, Bulthaup Bluyssen Nijmegen en Jee-o onderdelen hebben ze deze ruimtes vormgegeven. Hieronder vertelt Nathali over hun inspiratie en keuzes.

Het ontstaan van het project

“Als je een huis bouwt dan betekent dat ook dat je alles mag uitzoeken en inrichten zoals je het graag wil,” begint Nathali te vertellen. Dat was een hele zoektocht dus we hebben samengewerkt met een interieurstylist die met ons meedacht over kleuren en styling. Een van haar suggesties was het merk Jee-o. Daar waren we nog niet bekend mee, maar we werden er meteen enthousiast van. We hebben de ruimtes met losse onderdelen van dit merk samengesteld.”

Hotel chique met een huiselijk gevoel

Hoe zou Nathali de stijl van hun huis omschrijven? “We hebben een landelijk modern huis met een warme touch,” vertelt ze. Het rieten dak en de robuuste keramische bakstenen geven het een landelijk gevoel, terwijl de natuurlijke materialen en warme kleuren van het goud en brons voor een huiselijke twist zorgen. “We wilden een beetje dat luxe hotelgevoel bij binnenkomst, maar waar je je dan wel meteen thuis voelt. We hebben daarom veel met hout, staal en glas gewerkt en dit gecombineerd met kleur, zonder het te overdrijven.”

“Omdat je vanuit een merk met losstaande elementen werkt, zijn er geen vanzelfsprekende keuzes”, vervolgt Nathali. “We zijn vanuit een moodboard gaan werken om de materialen, wastafels, kranen, meubels en kleuren bij elkaar te kiezen.” Een leuk detail is dat Nathali en Dirk Jan hebben gekozen voor behang op een van de achtermuren in Missoni-stijl.

Samenwerking met Bulthaup Bluyssen Nijmegen

De keuze voor Bulthaup Bluyssen Nijmegen was niet toevallig. “Ze zijn een brandstore en we wilden ergens kijken waar het assortiment rijkelijk uitgepakt werd,” legt Nathali uit. “Verder liggen ze dicht naast waar de oorsprong van Jee-o ligt, dus dat paste mooi.” De service en begeleiding die ze ontvingen, waren precies wat ze zochten. “Ze waren heel vriendelijk, behulpzaam, adequaat en snel,” aldus Nathali.

Het resultaat: een perfecte combinatie

“Het was best wel spannend om al die dingen los van elkaar te moeten samenstellen,” geeft Nathali toe. “Het was een uitdaging, maar uiteindelijk was het de juiste keuze. Iedere ruimte mocht zijn eigen karakter hebben binnen dezelfde stijl en dat is goed gelukt! Door de juiste materialen en kleurstellingen met elkaar te combineren, hebben we een ontzettend mooi resultaat bereikt.”