Binnenkijken bij

Ingrid en Paul

Binnenkijken bij Ingrid en Paul: een strakke minimalistische keuken met een rustige uitstraling

De oude keuken van Ingrid en Paul was inmiddels al 16 jaar oud, waardoor deze toe was aan vervanging. Ze wilden graag een nieuwe, moderne keuken die zou passen bij de centrale positie in huis. Tijdens hun zoektocht bleek het vinden van de juiste keukenexpert moeilijker dan gedacht, totdat zij bij Bulthaup Bluyssen uitkwamen. Lees hieronder verder hoe Ingrid en Paul samen met Bulthaup hun droomkeuken hebben gerealiseerd.

Het eerste contact met Bulthaup Bluyssen

Na een eerste afspraak met Vincent van Bulthaup Bluyssen waren Ingrid en Paul meteen onder de indruk. Ingrid had al een idee van wat ze wilde: “Ik hou niet van kleine tierlantijntjes en landelijke stijl. Ik wilde iets straks en moderns en daar staan de keukens van Bulthaup natuurlijk wel om bekend. We zijn een aantal keren teruggekomen en stap voor stap zijn we dichter bij het ontwerp van de keuken gekomen.”

Minimalistisch en strak

“Onze strakke keuken is een echte ‘eyecatcher’ midden in huis”, legt Ingrid uit. “Waar je ook bent, de keuken is altijd zichtbaar. Het was voor ons daarom belangrijk dat de keuken een rustige uitstraling zou hebben. Het vervangen van de oude gasplaat met afzuigkap voor een Bora kookafzuigsysteem was daarom een goede keuze. Het is veel makkelijker schoon te houden en het zorgt voor een strakke look.”

“Ik was nog even bang dat ons witte werkblad moeilijk schoon te houden zou zijn, maar het tegenovergestelde is waar!” vervolgt Ingrid. “Vlekken trekken er niet in en het is in een handomdraai weer schoon.”

Een heerlijke plek om te koken

“Op aanraden van Vincent hebben wij onze keuken afgemaakt met een koffiecorner”, vertelt Ingrid. “Dat was eigenlijk niet ons plan, maar we zijn er inmiddels heel erg blij mee. Het maakt de keuken helemaal compleet! Daarnaast worden wij heel gelukkig van de twee ovens, de Quooker en onze bordenwarmer. Mijn Italiaanse schoondochter en ik houden allebei van koken en hierdoor kunnen wij vrij ons gangetje gaan. Mijn man Paul is een echte wijnliefhebber en daarom hebben we ook een wijnkoeler in de keuken laten plaatsen. Bij het eten kan hij dan de lekkerste wijnen uitschenken!”

Trots op het eindresultaat

Ingrid en Paul zijn ontzettend blij met de service van Bulthaup Bluyssen. “We konden heel snel bij ze terecht en ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Eerst vond ik het proces ietwat traag verlopen, maar achteraf snap ik waarom dat zo was. Op deze manier kregen we echt de mogelijkheid om goed na te denken over onze keuzes en om écht tot een keuken te komen die helemaal naar wens is. Zo kunnen we er nog jarenlang van genieten!”

“Elke keer als ik de keuken binnenloop, voel ik me blij en trots”, benadrukt Ingrid. “Het is echt een heel belangrijk deel van ons thuis geworden.”