Binnenkijken bij

Anja en Gaico

Binnenkijken bij Anja en Gaico: een strakke en functionele keuken van Bulthaup Bluyssen

Anja en Gaico hebben onlangs hun intrek genomen in hun nieuwe huis in Nijmegen. Na een zorgvuldige overweging of zij het oude huis wilden verbouwen of gingen verhuizen, kozen ze uiteindelijk voor een nieuw huis waarin ze hun droomkeuken konden realiseren. Anja vertelt: “Toen we hier kwamen en de mogelijkheid zagen om een nieuwe keuken te plaatsen, was de keuze niet moeilijk.”

De wensen voor de nieuwe keuken

Voordat ze bij Bulthaup Bluyssen terechtkwamen, hadden Anja en Gaico al een duidelijk beeld van hun wensen voor de nieuwe keuken. Anja legt uit: “Ik wilde sowieso weer graag een witte keuken omdat ik dat tijdloos vind. Je kunt met een witte keuken altijd weer meegaan met de trends door bepaalde accessoires toe te voegen. Daarnaast stond het voorop dat we veel opbergruimte wilden hebben en op inductie konden koken. Ons Bora kookafzuigsysteem is echt super. Je ziet de stoom er gewoon in verdwijnen en de afzuigkap is nu overbodig. Dat helpt het minimalistische design in stand houden.”

De keuze voor Bulthaup Bluyssen

Een vriend van Anja en Gaico wees hen op Bulthaup Bluyssen, en na het zien van de iconische minimalistische stijl van deze keukenspecialist waren ze meteen verkocht. Anja vertelt enthousiast: “Ik was op slag verliefd op het minimalistische design van Bulthaup. Het paste perfect bij mijn ideeën voor de keuken. We hebben een heel oud huis dus ik vond het wel leuk om de keuken dan juist strak en modern te hebben.”

Een mooie en gezellige keuken

“In onze prachtige witte keuken hebben wij een grote wijnklimaatkast zitten waar we heel blij mee zijn”, vertelt Anja. “Giaco is dol op mooie wijnen en we borrelen graag met onze vrienden of familie op de patio naast de keuken. Je loopt dan zo de keuken in om even wat eten of drinken te pakken. Waar ik vooral heel blij van word is dat de keuken er zo fris en tijdloos uitziet en dat zoveel werkruimte beschikbaar is. “

De samenwerking met Bulthaup Bluyssen

Het contact met Bulthaup Bluyssen verliep volgens Anja uitstekend. Vincent, de adviseur van Bulthaup, dacht actief mee en gaf waardevol advies. Anja legt uit: “Vincent heeft enorm met ons meegedacht. Mede dankzij zijn advies hebben we het aanrecht extra diep gemaakt voor extra werkruimte en hij heeft het ook zo bedacht dat er een mooie streep direct onder het werkblad kwam. Zo dacht hij dus mee over zowel de functionaliteit als de vormgeving. De algehele service was heel fijn. De communicatie was goed en er werd uitstekend meegedacht.”