Binnenkijken bij

Sven en Arjan

Binnenkijken bij Sven en Arjan: een strakke keuken die een gevoel van rust creëert.

Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt – zo ook voor Sven en Arjan. “Het klinkt een beetje bijzonder”, begint Sven te vertellen, “maar we waren eigenlijk aan het zoeken naar een nieuw huis in plaats van een nieuwe keuken. Op Funda zagen we een hele leuke keuken staan waardoor we toch gingen nadenken. Waarom willen wie hier nou eigenlijk weg? Willen we niet gewoon een mooie nieuwe keuken?” Op deze manier ging het balletje rollen.

Een nieuwe keuken voor het oude huis

Nadat ze er goed over na hadden gedacht, kwam het stel tot de conclusie dat ze nog goed op hun plek zaten in het huidige huis. Wel moest er nog het een en ander veranderen aan de keuken. “Toen we bij Bulthaup Bluyssen in Nijmegen binnenstapten, waren we eigenlijk gelijk verkocht”, aldus Sven. Onze vorige keuken was wel heel klein. Daarom hebben we de bijkeuken erbij getrokken.”

Een strakke keuken vol ruimte

Licht en ruimte – dat waren twee belangrijke steekwoorden tijdens de verbouwing. Mede dankzij de nieuwe deuren valt er meer licht in de strakke keuken. Samen met de witte keukenkastjes zorgt dit voor een heel ruimtelijk effect. “We merken dat we ook veel meer ruimte hebben om rond te lopen en om te koken”, vertelt Sven. “Ook kunnen we onze spullen goed kwijt. Dat is erg fijn!”

Luxe en functionaliteit in één

“We wilden een keuken die niet alleen functioneel was, maar ook luxe uitstraalde. Daarvoor ben je bij Bulthaup aan het juiste adres. Er zitten niet te veel tierelantijntjes aan en de lijnen zijn strak. We hebben niet zo’n strak huis, maar we vinden het wel prettig dat de keuken er ‘clean’ uitziet. Een goed voorbeeld hiervan is dat onze wasmachine is weggewerkt in de kastjes. Hier zie je van buiten niks van. Door dit soort oplossingen is er voor ons echt een gevoel van rust gecreëerd.”

Uitstekende service

Wat Sven en Arjan vooral waardeerden aan Bulthaup Bluyssen Nijmegen is de service: “Ze denken echt met je mee, zowel voor, tijdens als na de installatie. Toen de Quooker niet naar behoren bleek te werken, hebben ze er meteen een punt van gemaakt zonder dat wij daar veel voor hoefden te doen. We hebben daardoor een nieuwe Quooker gekregen. Het is geruststellend om te weten dat ze er zijn om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is.”

Realistische samenwerking

“Ze keken echt naar het totale plaatje”, sluit Sven af. “Ze dachten goed mee over ons hele project, inclusief het lichtplan. Ook zorgden ze dat ze met hun advies binnen ons budget bleven. Het was een hele realistische samenwerking die wij als erg prettig hebben ervaren.”